Er is niets dat je hart zo raakt dan een juweel op maat.

Eentje dat uit jouw verhaal is ontstaan.
Dat echt bij je past.
En dat niemand anders voelt.
Een ode aan een mooie herinnering.
Een juweel dat helemaal ‘jij’ is.
Een uniek verlangen. Jij kiest.
Maak nu je afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

maak je afsrpaak

landingspagina maatwerk 1

Bij maatwerk draait alles om jou en jouw wensen. Of je nu op zoek bent naar een  asjuweel, trouwringen of een persoonlijk sieraad, samen ontwerpen we een sieraad dat jouw verhaal verteld.

landingspagina -2

- unieke juwelen voor unieke mensen 

 

Wilt jij een uniek juweel laten maken dat je verhaal perfect past bij je stijl en persoonlijkheid? Maak nu een afspraak en ontdek hoe ik je verhaal omzet in een juweel. Of het nu gaat over verloving of asjuweel of gewoon omdat u iets bijzonders verdient, ik ontwerp graag samen met u een tijdloos, minimalistisch en uniek juweel. Neem contact  op voor een vrijblijvende afspraak en laat mij je ideeën omzetten in een prachtig handgemaakt sieraad dat u voor altijd zult koesteren. 

 

Bij het samenstellen van een juweel kun je naar eigen voorkeur het materiaal kiezen, passend bij je stijl en budget. Zo kan je kiezen voor 14k / 18k geel- wit of rosegoud of zilver.

werkwijzen

Een goed gesprek
Hier bespreken we de details van jouw verlangen. Jouw wensen en verhaal staan tijdens dit gesprek centraal. Welk verhaal wil je met je juweel vertellen? 

Naar de tekentafel
Uit jouw verhaal en ons eerste gesprek puur ik de inspiratie om jouw ontwerpen te schetsen. Afhankelijk van het ontwerp kan dit zowel tijdens onze afspraak, digitaal of 3D getekend worden.

Liefde op het eerste gezicht
Heeft mijn ontwerp jouw hart geraakt en voelt het helmaal juist aan?Dan ga ik voor je aan het werk: het finale ontwerp breng ik met veel passie, liefde en toewijding tot leven in een minimalistisch, tijdloos en handgemaakt juweel. 

Moment suprême 
Het is zover, Je juweel is klaar om gepast te worden. Zit alles als gegoten? Dan is dit onze laatste afspraak en neem jij jouw unieke juweel mee naar huis. 

Scherm­afbeelding 2023-06-14 om 15.56.07.png

oud goud

Heb je wel eens gedacht aan het laten maken van een uniek juweel op maat, gemaakt van oud goud dat je thuis hebt liggen? Het is een prachtige manier om iets waardevols te creëren uit iets wat al bijzonder voor je is. Door oud goud te hergebruiken, geef je niet alleen een persoonlijke touch aan je sieraad, maar draag je ook bij aan duurzaamheid. Het resultaat is een juweel dat niet alleen mooi is, maar ook een verhaal vertelt en speciale herinneringen koestert.

meer over werken met oud goud

J.anne - Waar elk juweel een verhaal verteled