verzending en retour

 VERZENDEN EN RETOUR

Mijn handgemaakte juwelen verzenden in België kost 4,90 euro bij een aankoopbedrag lager dan 100 euro, tenzij anders aangegeven. 

Vanaf een aankoopbedrag van 100 euro betaal je GEEN VERZENDKOSTEN meer, tenzij anders aangegeven. 

Bestellingen boven 200 euro versturen we standaard aangetekend. Bij gehele of gedeeltelijke retour is de klant altijd verantwoordelijk voor de kost van het terugzenden.

Verzenden in Europa kost 17 euro bij een aankoopbedrag lager dan 200 euro. Bij een aankoop boven de 200 euro kost het 20 euro (aangetekend).

Digitale geschenkbonnen of ophaling atelier zijn uiteraard gratis. 

Retourneren
Ben je niet tevreden met je aankoop of wil je de maat wijzigen? Laat het iets weten via e-mail (hi@jannejuweeontwerp.com) voordat je het terugstuurt.

U kunt uw bestelling tot 14 dagen na uw aankoop retourneren. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen restitutie aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering:
Moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. herroepingsrecht is niet geldig voor:

- Servicecontracten en maatwerk 
Goederen die op klantspecificatie worden vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben.

- Terugbetalingen (indien van toepassing)
Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een e-mail met de mededeling dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing of uw terugbetaling.

Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of originele betaalmethode toegepast.

 

- Late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als u nog geen restitutie heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw. Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt bijgeschreven.

Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Als je dit allemaal hebt gedaan en je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via info@janne-jewelry.com. 

- Sale artikelen (indien van toepassing)
Alleen regulier geprijsde artikelen kunnen worden gerestitueerd.

uitverkoopartikelen
Kunnen niet worden gerestitueerd. 

- Ruilen (indien van toepassing) 
We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn.

Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op hi@jannejuweeontwerp.com en stuur je artikel naar: Kerkweg 5, 3110 Rotselaar, België.

Verzending Om uw product te retourneren 
Dient u uw product te verzenden naar: Kerkweg 5, 3110 Rotselaar, België. U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Vergeet mij niet eerst per e-mail op de hoogte te stellen. hi@jannejuweelontwerp.com