tips trouwringen

Trouwringen hebben een heel mooie en belangrijke betekenis. 
In principe zijn de trouwringen de enige elementen die fysiek overblijven van de bruiloft. Toch wel heel belangrijk dus! 
Zijn jullie opzoek naar trouwringen maar hebben jullie helemaal geen idee van de mogelijkheden?  Ik help je op weg met deze tips.

 

Tip 1. Bepaal het budget voor de trouwringen
Bepaal hoeveel jullie willen uitgeven aan de ringen. Het Dan weet je bijvoorbeeld ook of bredere ringen of veel diamanten binnen de opties ligt of niet. Reken op gemiddeld 1500 tot 3000 euro voor een set trouwringen. 

Tip 2. Timing 
Reken voor een set trouwringen op maat op een levertermijn van 2 tot 6 maand. Dit is erg afhankelijk van wat jullie willen. Maar als je zeker wil zijn dat we de perfecte ringen bekomen, dan maak je best op tijd je afspraak. 

Tip3. Bereid je voor.
Hebben jullie al een duidelijk beeld van wat voor trouwringen jullie willen? Of hebben jullie nog geen idee? Snuister dan eens door Pinterest, boekjes,...   of mijn website en ontdek of jullie fan zijn van mijn stijl.
Denk daarbij ook aan jullie persoonlijke kleding- en levensstijl. Een trouwring draag je elke dag, zie dus dat hij bij je dagelijks leven past.

Laat je het liever op je afkomen? Geen probleem dan help ik jullie graag op weg.

Tip 4. Laat je begeleiden
Het budget ligt vast en jullie moodboard ademt jullie stijl. Dan is het tijd voor de volgende stap: de ringen samen ontwerpen. Maak een afspraak voor trouwringen en kom langs in het atelier.

Tip 5. Het materiaal
Je kan voor je trouwringen kiezen tussen verschillende materialen. Zoals geel goud, witgoud of roze. Kijk dus welke kleur het beste bij je past of wat jij het mooiste vindt. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit hoeveel karaat, zoals 14k of 18k . Dit is natuurlijk afhankelijk van het budget. Het aantal karaat geeft aan hoe zuiver het goud is in de ring. Hoe meer karaat, hoe zuiverder goud je ring heeft.

Tip 6. Gravuren 
Last, but zeker not least: de gravure! Wat willen jullie als tekst, symbool of teken gegraveerd hebben in jullie trouwringen? Traditioneel is: jullie namen en de trouwdatum, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Jullie kunnen er ook een mooie en betekenisvolle spreuk in zetten. Of kies voor een symbool die voor iets staat dat bij jullie past. Je bent hier helemaal vrij in en het is een extra mogelijkheid om jullie trouwringen nog unieker te maken. 

Ben je nu helemaal zeker van wat je wilt of overloop je graag nog alles een samen? maak dan hier je afspraak.